Trade Offers - Health & Beauty - Pharmaceuticals Trade Offers | Companies Catalog | Login | Sign Up | Help
      Advanced search
Home > Trade Offers > Health & Beauty > Pharmaceuticals
Browse Categories

• Agriculture & Farm
• Arts & Furniture
• Building & Construction
• Chemicals
• Computers & Hardware
• Electronics & Electricals
• Food & Beverages
• General & Leisure Goods
• Health & Beauty
• Machinery & Tools
• Raw Materials
• Service Industry
• Textile & Wear
• Transport


Top Searches

•
• gold
• PLASTIC
• yarn
• lighting
• socks
• drill
• tomato paste
• gold dust
• wool yarn

Equipment (70)Cosmetics (135)
Medical (184)Toiletries (14)
Beauty (189)Fitness (45)
Other (2118)Pharmaceuticals (236)

Browse the offers list in Pharmaceuticals: 21 - 40 of 236

21. 100% natural Grape Seed Extract OPC ( Proanthocyanidins )
Offer type: Sell
100% natural Grape Seed Extract OPC ( Proanthocyanidins )Latin Name: Vitis Viniferal L.Appearance: Fine Red Brown PowderPart of the Plant Used: SeedCAS No: 84929-27-11.Why Choose ORAC Grape seed Extract?Antioxidants are compounds that have the capacity to... More

Posted by: Hunan Huixin Biotech Inc. [China] China

22. Factory supply pomegranate p.e. (ellagic acid)
Offer type: Sell
SpecificationsPomegranate p.e. (ellagic acid) -Red brown powder -ISO9001,KOSHER,HALLA -Professional and prompt deliverypomegranate p.e. (ellagic acid) Best quality,Competitive price,Excellent service. What is pomegranate? Pomegranate, (Punica granatum L ... More

Posted by: Hunan Huixin Biotech Inc. [China] China

23. red reishi mushroom extract
Offer type: Sell
red reishi mushroom extract Product DescriptionChina is the hometown of Ganoderma lucidum. In the ancient time Ganoderma lucidum was regarded as the elixir, it has the high value for treatment and nutrition. In the first Chinese pharmaceutical works, it w... More

Posted by: Hunan Huixin Biotech Inc. [China] China

24. Paprika Red Pigment 4:1
Offer type: Sell
Paprika Red Pigment 4:1 Product DescriptionPaprika oleoresin, belonging to carotene, is a kind of oily liquid refined from chilies under the process of making granulation, precritical extraction, concentration and saponification. Its main components are c... More

Posted by: Hunan Huixin Biotech Inc. [China] China

25. Eyebright Extract 10:01 Reduce relieve pressure.
Offer type: Sell
Eyebright Extract 10:01 Reduce relieve pressure. Product DescriptionEyebright is also known as pieces of snow grass, obtained from seeds shaped like millet. primarily as a typical treatment of ocular inflammatory, including eyelid inflammation, conjunctiv... More

Posted by: Hunan Huixin Biotech Inc. [China] China

26. hawthorne powdered extract with competitive price
Offer type: Sell
hawthorne powdered extract with competitive price 1. Assay: Flavones 5%,10%,20%,30% 2. Color: Reddish-brown fine powder 3. Samples: FREE SAMPLES 4. Plant Resource: hawthorn fruit5. Certificate: ISO9001(SGS), UKAS, GMP(NSF), KOSHER, HALAL, FDA 6. Benifit:... More

Posted by: Hunan Huixin Biotech Inc. [China] China

27. Red clover extract
Offer type: Sell
Specifications 1.red clover extract/red clover/clover red 2.GMP Factory 3.ISO,GMP,KOSHER, HALAL,FDA 4.Excellent quality, competitive price red clover extract/red clover/clover red lowest price directly from manufacturer AbstractOriginal Plant:Stem,leaf an... More

Posted by: Hunan Huixin Biotech Inc. [China] China

28. resveratrol
Offer type: Sell
Specifications Hot sell Resveratrol P.E 50% in stock, free sample. ISO Kosher Halal GMP. Breif introduction:[CAS NO].:501-36-0 [Plant Resource].: Polygonum cuspidatum Sieb. et Zucc [Main Contents]: Resveratrol piceid, fallacinol, citreorosein, questin, qu... More

Posted by: Hunan Huixin Biotech Inc. [China] China

29. Red clover extract
Offer type: Sell
Specifications 1.red clover extract/red clover/clover red 2.GMP Factory 3.ISO,GMP,KOSHER, HALAL,FDA 4.Excellent quality, competitive price red clover extract/red clover/clover red lowest price directly from manufacturer AbstractOriginal Plant:Stem,leaf an... More

Posted by: Hunan Huixin Biotech Inc. [China] China

30. soybean extract 10%,20%,40%,80%
Offer type: Sell
CAS NO.: 574-12-9 Main Contents: 1.Soy isoflavones Plant Resource.: Soybean embryo of Glycine max (L.) Merr Main Specification: 10%~80% Soy isoflavones Appearance: Yellow fine powder Plant Part Used: Bean Extract Solution: Ethanol and water Molecular form... More

Posted by: ChangshaHuirBiological-TechCo.,Ltd [China] China

31. Green coffee bean extract 20%,30%,50%
Offer type: Sell
CAS NO.: 327-97-9 Main Contents: Chlorogenic Acid Plant Resource.: Seed of Coffea arabica L. Main Specification: Total Chlorogenic Acid 50%, 60% Appearance: Yellowish-brown fine powder Plant Part Used: Seed Extract Solution: hot water, ethnol and acetone ... More

Posted by: ChangshaHuirBiological-TechCo.,Ltd [China] China

32. Huperzine A 1%,5%,98%
Offer type: Sell
CAS NO.: 102518-79-6 Main Contents: Huperzine-A Plant Resource.: Huperzinaserrata(Thumb.)_Trev Main Specification: 1%,5%,98% Appearance: 1%Brown powder, 5%Brownish yellow powder, 98%White crystalline powder Plant Part Used: body Extract Solution: Soluble ... More

Posted by: ChangshaHuirBiological-TechCo.,Ltd [China] China

33. Resveratrol 10%,50%,98%
Offer type: Sell
CAS NO.: 501-36-0 Main Contents: Resveratrol piceid, fallacinol, citreorosein, questin, questinol, protocatechuic acid Plant Resource.: Polygonum cuspidatum Sieb. et Zucc Main Specification: 10%, 20% water soluble, 50%, 98% Appearance: brownish-yellow to ... More

Posted by: ChangshaHuirBiological-TechCo.,Ltd [China] China

34. Milk Thistle Extract 80%
Offer type: Sell
CAS No:22888-70-6 Main Contents: flavolignans (silymarin), tyramine, histamine Plant Resource.: Seed of Silybum marianum (L.)Gaerth Main Specification: 80% Silymarin,30% Silibinin Appearance: brownish-yellow powder Plant Part Used: Seed Extract Solution: ... More

Posted by: ChangshaHuirBiological-TechCo.,Ltd [China] China

35. Red clover Extract 8% 20% 40%
Offer type: Sell
CAS NO.: 491-80-5 Main Contents: Total isoflavone Plant Resource.: Stem,leaf and flower of Trifolium pratense Main Specification: Total isoflavone 8%,20%,40% Appearance: Dark-green fine powder Plant Part Used: Stem,leaf and flower Extract Solution: Methan... More

Posted by: ChangshaHuirBiological-TechCo.,Ltd [China] China

36. Bilberry extract 25%,30%,40%
Offer type: Sell
CAS NO.: 84082-34-8 Main Contents: Anthocyanidin Main Specification: 25% - 40% Appearance: Violet or Dark purple powder Plant Part Used: Fruit Molecular formula and weight: c27h31o16 EMelting Point: 122℃-123℃ Extract Solution: UV... More

Posted by: ChangshaHuirBiological-TechCo.,Ltd [China] China

37. Galanthamine Hydrobromide 98%,99%
Offer type: Sell
CAS NO.: 1953-04-4 Plant Resource.: Lycoris radiata (LHer.) Herb. Main Specification: 99% Appearance: White to whitish crystal powder, odorless and tasteless. Plant Part Used: Tuber Extract Solution: HPLCGalanthamine extract is specific, competitive and r... More

Posted by: ChangshaHuirBiological-TechCo.,Ltd [China] China

38. Ginkgo Biloba Extract 24% 6%
Offer type: Sell
CAS NO.: 90045-36-6 Plant Resource.: Leaf Main Specification: CP2005.CP2010.USP32 Appearance: Light Yellow Powder Plant Part Used: Leaf Extract Solution: Grain Alcohol Extract Solution: HPLCGinkgo is a well defined product, and it or its active ingredient... More

Posted by: ChangshaHuirBiological-TechCo.,Ltd [China] China

39. Panax Ginseng Extract
Offer type: Sell
CAS NO.: 72480-62-7 Main Contents: Ginsenosides Plant Resource.: Ginseng radix et rhizoma Main Specification: Chinese Pharmacopoeia Appearance: Light yellow fine powder Plant Part Used: Root Extract Solution: Soluble in alcohol,insoluble in water. Molecul... More

Posted by: ChangshaHuirBiological-TechCo.,Ltd [China] China

40. Angelica/ Dong Quai Extract
Offer type: Sell
CAS NO.: 4431-01-0Main Contents: Ligustilide & Ferulic acidPlant Resource.: Angelic(sinensis (Oilv)DielsMain Specification: 1%Ligustilide & 0.1% Ferulic acid; Specification: 4:1; 5:1; 10:1Appearance: Yellow brown fine powderPlant Part Used: RootEx... More

Posted by: ChangshaHuirBiological-TechCo.,Ltd [China] China

Page 2 of 12:  <<Previous  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12   Next>>

Home | Privacy Statement | Terms of Use | Advertising | Partners | Contact Us | Help

© Copyright 2001-2026, sell-buy-trade.com. All Rights Reserved.